Werken bij B&B Koeriers

Werk bij B&B Koeriers

Wil jij ook komen werken bij het leukste koeriersbedrijf in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? De afgelopen jaren zijn wij snel gegroeid, waardoor we op zoek zijn naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Wordt jij onze nieuwe collega? We vertellen je graag meer over het werken bij B&B Koeriers.

B&B Koeriers

We zijn B&B Koeriers, al meer dan vijf jaar leveren wij diverse koeriersdiensten aan bedrijven. Dagelijkse bezorgen we vele pakketten in binnen- en buitenland voor onze klanten. Onze koeriers rijden dagelijkse vele kilometers om zo pakketten op tijd op een locatie te bezorgen. We worden worden blij van ons mooie werk, tevreden klanten en de mooie plekken die we dagelijks zien.

De collega’s van B&B Koeriers werken goed samen, om zo ervoor te zorgen dat u als de klant de beste service krijgt.

Vacatures

Ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures op dit moment bij B&B Koeriers? Bekijk hieronder alle vacatures.

Onze waarden

Veiligheid

Veilig aan het werk is voor ons erg belangrijk. Zo beschik je tijdens het werk over een nieuwe busje met een goed navigatiesysteem en kun je handsfree bellen tijden rijden. Voor dat je gaat werken wordt je goed ingewerkt en krijg je de juiste instructies.

Betrouwbaarheid

Indien je via ons komt te werken maken we duidelijke afspraken over jouw contract, salaris en vakantie. Met jou bespreken dit soort zaken goed en stemmen met jou de planning af. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent zonder enige verrassingen.

Afwisseling

Dagelijks rijd je bijvoorbeeld in binnen- en buitenland voor verschillende type klanten. Je komt om mooie plekken, ontmoet nieuwe mensen en verveeld je geen moment. De afwisseling houd jou werk leuk en dat vinden we erg belangrijk.

Samenwerken

Samen met jouw collega’s maak je dagelijks het verschil en maak je onze klanten blij met het bezorgen van een pakket. Als collega’s werken we graag samen, staan we klaar voor elkaar in goede en slechte tijden. Naast het werk houden we ook van gezelligheid en dat delen we met elkaar.

Samen groeien

Als bedrijf groeien we de laatste jaren en jij groeit met ons mee. Wellicht begin je bij ons als koerier maar heb je bijvoorbeeld de ambitie om planner te worden. Samen met jou kijken naar de toekomst en wie weet wat voor jouw de mogelijkheden zijn.

Jouw collega's

Pakketbezorger

We zijn op zoek naar jonge enthousiaste pakketbezorgers voor onze opdrachtgevers FEDEX en Post NL.

Ben je een teamplayer en werk jij graag onder de mensen is dit misschien wel de geschikte baan.

Wat vragen we:

  • In het bezit zijn van rijbewijs B
  • Ervaring hebben met het rijden in bestelbus is een pré

Dan bieden wij jou:

  • Een prettige werksfeer
  • Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Goede doorgroeimogelijkheden

 

Wij zijn per direct opzoek naar versterking van ons team! Interesse solliciteer dan direct.

 

Stuur een email naar info@benbtransport.nl of doe een belletje naar 0481-745297

Sollicitatieprocedure

Hierboven staan de openstaande vacatures bij B&B Transport. Het is mogelijk om direct solliciteren op de vacature. Dit doe je door een e-mail te sturen of te bellen. Naar aanleiding van jouw sollicitatie nemen wij telefonisch contact met jou op en plannen we een gesprek in.