Over ons

Over B&B Koeriers wagenpark

Al jaren zijn we een volwaardig allround koeriersbedrijf in de regio Arnhem en Nijmegen. We heten u van harte welkom bij B&B Koeriers. Voor dat u zaken met ons gaat doen,  is het goed om ons te leren kennen. Graag vertellen we u meer over ons. U leert ons kennen wie wij zijn, wat onze kernwaarden zijn, ons team en over welke certificaten we beschikken.

We zijn uw koeriersbedrijf in de omgeving Arnhem/Nijmegen. We beschikken over een uitgebreid aan transport aanbod voor al koeriersdiensten.

  • Spoedkoerier
  • Nationaal/Internationaal transport
  • Warehousing
  • Outsourcing
  • Tweemanslevering
  • Verzegelde verzending

Kernwaarden zijn de zaken waar wij in geloven bij B&B Koeriers. Zaken waar achter staan om zo ons werk beter te maken, een beter service en dienst te bieden naar u als klant. Onze kernwaarden zorgen dagelijkse voor tevreden pakketbezorgers en tevreden klanten.

De zaken waar in we geloven zijn: veiligheid, betrouwbaarheid en transparantie. Daarnaast hechten we waarde aan onze klanten, partners en zijn we flexibel.

Het team van B&B Koeriers zet zich dagelijks vol trost in, om dagelijks u te voorzien van een uitgebreide koeriersdiensten. Zijn zijn het gezicht van ons bedrijf en staan 7 dagen per 24 uur per dag klaar, om bijvoorbeeld uw pakket te vervoeren in binnen- en buitenland. Leer hen kennen.

Indien u zaken doet met een koeriersbedrijf, dan wilt u er zeker zijn dat we beschikken over de juiste certificaten. Als allround koeriersbedrijf is B&B Koeriers trost dat wij in het bezit zijn van de juiste certificaten. B&B Koeriers is in het bezit van het PayChecked in Transport keurmerk en het NIWO certificaat.

Benieuwd naar onze diensten?