Nationaal/internationaal transport

De ideale oplossing voor klein tot groot transport wereldwijd.

We transporteren uw zending van klein tot groot binnen Nederland, daarnaast vervoeren we ook binnen Europa en daarbuiten. Zowel binnen als buiten de landsgrenzen kennen onze chauffeurs blindelings de weg.

transport

Nat/Internationaal transport

De transportdiensten van B&B koeriers reiken tot in alle uithoeken van de wereld. Indien nodig schakelen we de hulp in van onze betrouwbare partners in. Zo waarborgen wij onze kwaliteit waarmee u er zeker van bent dat uw zending veilig op bestemming komt. Kortom, internationaal transport is bij ons in goede handen.

De voordelen

Indien u gebruik maakt van een nationaal/internationaal transport dan weet u zeker dat uw zending snel en veilig wereldwijd bezorgd.

  • ervaren chauffeurs die professioneel zijn opgeleid
  • u kunt altijd uw zending volgen via track & trace.
  • mogelijkheden van het vervoeren van grote ladingen
  • betrouwbare partners die ons ondersteunen wereldwijd
  • Scherpe tarieven

Waarom B&B Koeriers?

Meer dan 5 jaar ervaring met nationaal/internationaal transport

Onze chauffeurs beschikken over de juiste training in transport en rijbewijs B. Zij beschikken over ruime ervaring in transport.

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk bij B&B Koeriers. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten dan is het fijn om één vast aanspreekpunt te hebben voor advies of het aanmelden van uw pakket.

Uw producten worden door ons team professioneel op plaats van bestemming afgeleverd. Flexibel, snel en voordelig.

Transport nodig?

We staan 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen graag verder. Wilt uw gebruik maken van nationaal/internationaal transport? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen gelijk met u contact op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]